/var/www/vhosts/compactcarshow.nl/httpdocs/media/background/Geheel opgefriste Peugeot 208.jpg

Geheel opgefriste Peugeot 208

208 opgewaardeerd

Voor de op details vernieuwde 208 zijn er nu meer mogelijkheden voor personalisering en opties. En de lakkleur Orange Power is nieuw
 

Na drie jaar ondergaat de Peugeot 208 zijn eerste opfrisbeurt zowel van buiten als binnen. Dat moet er voor zorgen dat de kleine Fransman een verkooptopper blijft in het druk bezette B-segment, waarin de concurrentie zeer fel is. Zijn compacte voorgangers 205, 206 en in mindere mate de 207 waren alle succesvolle langlopers

208 opgewaardeerd

In 2012 presenteerde Peugeot als opvolger van 207 de lichtere 208, die na enige aarzeling goed is aangeslagen. Inmiddels is het leuk gelijnde model zo'n drie jaar oud, en showden de Fransen op de Autosalon van Genève de gefacelifte versie van de momenteel bestverkopende Peugeot. Bij de facelift is subtiel gewerkt, want zonder grof geschut hebben de ontwerpers de 208 voornamelijk op details bijgepunt. Wie goed kijkt ziet de verschillen terug bij het aangepaste bumperwerk en 3D LED-verlichtingstechniek. De gefacelifte 208 is gepresenteerd met de nieuwe Orange Power lakkleur. Verder is de populaire B-segmenter er in twee nieuwe uitvoeringen: de GT Line en GTi by Peugeot Sport. Die laatste versie ging voorheen als GTI 30th Anniversary door het leven en is nu dus een blijvertje met een andere typenaam geworden. Peugeot lanceert ook tal van nieuwe mogelijkheden voor verdere personalisering en tevens is de optielijst uitgebreid met handige elektronische hulpjes, zoals Active City Brake, MirrorScreen, een achteruitrijcamera en Park Assist tegen meerprijs. De vernieuwde 208 staat in juli bij de dealers.

De nieuwe tweekleurige lichtunits voor en achter krijgen voortaan 3D LED-techniek mee.
 

208 opgewaardeerd

Graphic Exception
Autoservice Deinum: meer dan een halve eeuw Automobielkennis! Peugeot Darl' Mat 402 roadster uit de jaren
JB Autoservice gespecialiseerd in VW, Audi, Seat en Skoda.
Garage Bonhof, APK, keuring station, en airco specialist in EPE. Alle occasions voor u geselecteerd. Vertrouwd een auto kopen doet u bij Garage Bonhof in Epe.
WWW.ARTVO.NL, sterk in elk merk maar gespecialiseerd in klassieke Renaults.
Uw Peugeot Specialist in Midden Nederland voor onderhoud, tuning en maatwerk.
VICTRACE staat voor VICTORIE & RACE = VICTRACE. Sinds 1986 heb ik mij bezig gehouden met het verfilmen van Historic- & Classic Car & Motorcycle events in binnen- & buitenland.
Joop Stolze Classic Cars in De Lier
Advertentie Ruimte 270 x 125 pixels
European Veteran Rally
Advertentie Ruimte 125 x 125 pixels