/var/www/vhosts/compactcarshow.nl/httpdocs/media/background/Evenementen.jpg

Evenementen

Evenementen >> Binnenland

Autotron Oldtimerbeurs Rosmalen 2015 Autotron Oldtimerbeurs Rosmalen 2015
Vergeleken met de zeer succesvolle, internationale en exclusieve InterClassics & Topmobiel klassiekerbeurs in Maastricht is de Autotron Oldtimerbeurs, die driemaal per jaar wordt gehouden, een kleine, regionale klassiekerbeurs.

>> Lees meer

Laatste Britse Automobieldagen Sint-Oedenrode Laatste Britse Automobieldagen Sint-Oedenrode
Vanwege de grote verscheidenheid aan al of niet verdwenen Engelse automerken is er een druk clubleven met op alle Engelse auto's gerichte evenementen. De op 6 en 7 juni gehouden Britse Automobieldagen Sint-Oedenrode behoren tot de kleinschalige.

>> Lees meer

10e Oldtimerweekend Zundert Oldtimer weekend met 'gebruiksklassiekers'
In het Brabantse Zundert, nabij de Belgische grens, werd van 29 t/m 31 mei voor de 10e maal het jaarlijkse Oldtimerweekend gehouden. Op een groot weiland waren er naast oldtimers ook stationaire en stoommotoren, tractoren, vrachtwagens, 4x4 (leger)voertuigen en motor- en bromfietsen te bewonderen en in actie te zien.

>> Lees meer

Oldtimer weekend met 'gebruiksklassiekers'Oldtimer weekend met 'gebruiksklassiekers'
Op 18 en 19 april 2015 werd voor de 9e keer het oldtimer evenement van de Terheijdense Oldtimer Vrienden (TOV) gehouden op een groot weiland. Liefhebbers en/of bezitters van klassieke tractoren, vrachtwagens, (stationaire) motoren, brommers, woonwagens, auto's etcetera ontmoeten elkaar hier jaarlijks.

>> Lees meer

Eerste 4-daagse InterClassics & TopMobielEerste 4-daagse InterClassics & TopMobiel
Na een zeer succesvolle 21e editie in 2014 met als hoofdthema 100 jaar Maserati is van 8 t/m 11 januari 2015 de eerste 4-daagse editie van InterClassics & TopMobiel gehouden in MECC Maastricht. Deze 22e editie had als hoofdthema 'Grand Prix Classics' en '80 jaar Jaguar' met circa 15 spraakmakende modellen van het Engelse premium merk.

>> Lees meer

Graphic Exception
Autoservice Deinum: meer dan een halve eeuw Automobielkennis! Peugeot Darl' Mat 402 roadster uit de jaren
JB Autoservice gespecialiseerd in VW, Audi, Seat en Skoda.
Garage Bonhof, APK, keuring station, en airco specialist in EPE. Alle occasions voor u geselecteerd. Vertrouwd een auto kopen doet u bij Garage Bonhof in Epe.
WWW.ARTVO.NL, sterk in elk merk maar gespecialiseerd in klassieke Renaults.
Uw Peugeot Specialist in Midden Nederland voor onderhoud, tuning en maatwerk.
VICTRACE staat voor VICTORIE & RACE = VICTRACE. Sinds 1986 heb ik mij bezig gehouden met het verfilmen van Historic- & Classic Car & Motorcycle events in binnen- & buitenland.
Joop Stolze Classic Cars in De Lier
Advertentie Ruimte 270 x 125 pixels
European Veteran Rally
Advertentie Ruimte 125 x 125 pixels