/var/www/vhosts/compactcarshow.nl/httpdocs/media/background/Wie zijn wij.jpg

Wie zijn wij

De website compactcarshow.nl is een initiatief van Hanova Media Productions om de groeiende doelgroep van bezitters en liefhebbers van compact cars op hun wensen te bedienen. Vanaf 2000 zijn we een gespecialiseerde uitgever van automotive boeken en magazines. In 2010 en 2011 zijn we gestart met het ontwikkelen van on-line uitgaven, zoals een website over Engelse en Franse auto’s. Met de nieuwe website compactcarshow.nl hebben we al onze kennis, ervaring en passie gebundeld. Hierdoor zijn we in staat een groter publiek te bereiken dat behoefte heeft aan meer informatie, praktische tips en adviezen voor de aanschaf en het onderhoud van alle merken klassieke en moderne compact cars in het A t/m C-segment van een Smart tot en met een VW Golf.

Ervaren automotive uitgever

Ons (redactie)team deelt een passie voor alles op vier wielen en wil dat graag op een professionele en aansprekende manier delen. In 2000 is Hanova Media Productions als bureau voor journalistieke producties gestart met het uitgeven in eigen beheer van een serie A5-formaat autoboekjes over klassiekers, youngtimers en de automerken Fiat, Alfa Romeo en Skoda. Dat resulteerde in 2003 in het kwartaalmagazine La Strada Magazine voor liefhebbers van alle Italiaanse automerken. Drie jaar later kwam daar het kwartaalmagazine CabrioVaria voor bezitters van alle merken cabrio’s bij. In 2007 verscheen een dikke CabrioVaria jaaruitgave 2007/2008 met een overzicht van het toenmalige gevarieerde modelaanbod. Vervolgens gingen we in 2009 de crisis te lijf met het kwartaalblad Duitse Auto Magazine voor alle Duitse automerken. Medio 2011 werd dat omgezet in de uitgave Premium Auto Experience voor de exclusievere premium automerken. Nu gaan we het digitale tijdperk in met www.compactcarshow.nl en hopen dat u deze op compact cars toegespitste website regelmatig gaat bezoeken en uw voordeel doet met onze infotainment formule van praktische informatie en visueel entertainment.
 

Hans Ouweneel | Uitgever/hoofdredacteur www.compactcarshow.nl

 

 

 

 

 Hans Ouweneel,
Uitgever/hoofdredacteur

Hanova Media Productions is een no-nonsense communicatiebureau dat projectmatig werkt onder het motto “Eerst een plan, dan een plaatje”  We zijn u graag van dienst om samen met u bruggen te slaan naar uw bestaande relaties, (potentiële) klanten en (nieuwe) doelgroepen.

Kortom, bent u op zoek naar een creatieve, slagvaardige communicatiepartner met meer dan 15 jaar ervaring en ruime vakkennis, maak dan een afspraak met Hans Ouweneel, tel: 0168-403842 of mail: info@hanovamedia.nl

Graphic Exception
Autoservice Deinum: meer dan een halve eeuw Automobielkennis! Peugeot Darl' Mat 402 roadster uit de jaren
JB Autoservice gespecialiseerd in VW, Audi, Seat en Skoda.
Garage Bonhof, APK, keuring station, en airco specialist in EPE. Alle occasions voor u geselecteerd. Vertrouwd een auto kopen doet u bij Garage Bonhof in Epe.
WWW.ARTVO.NL, sterk in elk merk maar gespecialiseerd in klassieke Renaults.
Uw Peugeot Specialist in Midden Nederland voor onderhoud, tuning en maatwerk.
VICTRACE staat voor VICTORIE & RACE = VICTRACE. Sinds 1986 heb ik mij bezig gehouden met het verfilmen van Historic- & Classic Car & Motorcycle events in binnen- & buitenland.
Joop Stolze Classic Cars in De Lier
Advertentie Ruimte 270 x 125 pixels
European Veteran Rally
Advertentie Ruimte 125 x 125 pixels